Home    Kruiden & Harsen wierook  Palo Santo 25 gram
Palo Santo 25 gram

Palo Santo 25 gram


Palo Santo 25 gram


Palo Santo Heilig Hout sticks€ 7.50


Artikelcode: 19810

  • Productinformatie

Omschrijving

Palo Santo 'Heilig Hout' sticks

De gunstige werking van Palo Santo (Bulnesia Sarmient) is grenzeloos. Het hout wordt beschouwd als magisch, zeldzaam, heilig en uniek.
De geurende houtsoort staat spiritueel hoog in aanzien bij sjamanen en genezers en wordt al duizenden jaren gebruikt bij rituele zegeningen en voor zuiveringsdoeleinden door de oorspronkelijke bevolking van Zuid-Amerika. Ook in Europa is Palo Santo zeer geliefd.
Dit product word 100% veilig geoogst zonder enige schade aan levende bomen. Dit product werd verkregen van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

Gebruik: Steek één eind van het stokje aan, laat enkele seconden branden en blaas dan de vlam uit. Laat het verder gloeien en blaas de rook over je lichaam of de voorwerpen die je ritueel wilt reinigen, zoals de hele ruimte, je hele huis of je auto. Palo Santo geeft een lichte, zoete geur die wat lijkt op Frankincense of Neroli wierook. De meeste mensen kunnen de gunstige zuiveringseffecten direct voelen, ook al zijn ze niet echt gevoelig voor dat soort dingen.